I kväll ska jag och Tobe ut på en 12.5 kilometersrunda.
Planen är att ta det lugnt och bara ta sig runt för att se hur lång tid det tar men det spelar ingen roll, jag är ändå nervös. Det kommer inte vara i närheten av 70 minuter* har jag en känsla av.
Tänkte att vi skulle åkt ut till Djurgården och rekat lite när vi ändå var i Sthlm men det blev ingen tid till det och det var lite dumt för det hade varit bra att se hur backigt det blir. Skåne är ju rätt platt som bekant. Har förvisso S:t Hans backar i Lund och en del kullar i bokskogen så det är väl dit man får styra kosan när det ska backtränas. Och det ska det snart.

Återkommer med info om hur det gick ikväll. Gulp.

*SpringCross = 12 km på under 70 minuter, annars ingen medalj. Jag måste få medalj.

3 reaktioner till “Inför SpringCross

  1. Jag minns när jag åkte flygtaxi i skåne för aslänge sen, och chauffören försökte förklara att skåne inte är platt utan väldigt kuperat. Jag tror iaf att han försökte säga det, eftersom jag inte riktigt förstod vad han sa. Han berättade även om hur kaotiskt det hade varit runt jul när det kom en decimeter snö, tror jag.

Kommentera