Nu är den värsta dimman över, men jag har istället blivit besatt av snorjäveln och sitter med en papperstuss i varje borre bara för att slippa snyta mig. På riktigt.
Eftersom jag har tvångskommenderat mig till att vara ledig i dag så gör jag mycket festligare saker än att jobba, som att radera dubletter i mitt iTunes-bibliotek, tvätta och kolla på dålig lördags-tv. Hemskt roligt.
Ute skiner solen bara för att jävlas med mig och jag hade gett vad som helst för att få sticka ut och springa. Jag har förberett mig inför den dag jag blir frisk igen och gjort en springlista till iPoden med 70 minuter bra musik. Innan 10 maj ska jag klara av att springa 12 km innan låtarna är slut.
Tss. As if.

Ps: Ja just det, jag vill ju ha era bästa tips på låtar som kommer få mina små taxben att flyga fram över Djurgården!

3 reaktioner till “Trött i skallen men pigg i benen

  1. Eminem – till I collapse. Det är mitt tips. Funkar varje gång för mig. Hård jävlaranammalåt med ”we will rock you”-klapp och allt. Förresten, jag tror på riktigt att jag kan ha smittat dit genom internet, så jävla sjuk är jag. Jag ORKAR inte mer. Min näsa är helt trasig. Hoppas du slipper vara sjuk lika länge som jag varit. Jag firar en vecka imorgon ;(.

Kommentera