När vi var i Sydafrika mailade min före detta lärare Anders mig. Han undrade om jag ville ha den vänligheten att kika förbi min gamla skola och berätta för den nya klassen hur bra och dåliga dom är på layout.
Som höstterminsprojekt på Skurup gör man nämligen ett magasin. Ett magasin på ett tema. Förra året hette vårat magasin Pang! och handlade om nystarter. Den andra gruppens magasin hette Boom och handlade om jakt.
Pang och Boom, fyndigt va? I löve. Vi hade mycket skoj.

Men nu var det ju inte mig vi skulle prata om. Eller vänta nu, det var det ju visst det. Anders ville iallafall att jag skulle komma ut och göra magasinsutvärderingen tillsammans med frilansjournalisten Set Mattsson.
Han ska utvärdera text, jag layout och tillsammans ska vi utvärdera helheten. Julia var här i dag och lämnade över magasinen så nu sitter jag som värsta lärarinnan och gör små vassa markeringar i kanterna; ”Bild på IP?”, ”För tight”, ”Snyggt!” osv.
Jag är mycket stolt. När jag gick på Skurup och vi hade föreläsare från tidigare klasser tänkte jag alltid ”Ååååh, det måste verkligen vara dom lyckade som Anders tar hit.”
Så nu sitter jag här och känner mig enormt lyckad.

5 reaktioner till “Jag = lyckad?!

  1. Känn dig lyckad o stolt för nu är ju du en av dem han tar dit:)Du, kom du ihåg SFK loggan jag skickade till dig, har du den kvar, maila den mig isf för jag behöver den pronto:)! Kram

Kommentera