Jag skrev för några månader sedan om den här bloggen som handlar om en tjej som tillsammans med sin familj hade köpstopp hela 2007. Då som nu blir jag svettig och får panik bara vid tanken på att göra samma sak själv. Men jag har också insett att jag faktiskt har allt jag behöver och vill ha, och tänkte att jag skulle ge det en chans. Hon länkar till en massa andra bloggar med folk som också ska sluta onödigkonsumera, och det är kul läsning faktiskt.
Jag måste fundera och ladda lite, men kanske blir februari en köpstoppsmånad, bara för att prova på.

Vad säger ni: Skulle ni våga sluta handla onödigheter ett år? Ett halvår? En månad?

3 reaktioner till “Köpstopp

  1. Den utmaningen är min under februari. Vet bara en sak förutom mat som jag måste köpa, önskar jag slapp den posten. Hur kul är utgiften för längdskidor. Dough! Jäkla Vasalopp-Ångest!Ego ullis vill ha dig på årsfesten då det ju var alltför länge sedan vi sågs! Kramen

Kommentera