Jo, alltså, jag ska ju vara en av tre redaktörer för Svensk fallskärmssport ett tag (tack förresten för alla gratulationer, ALLA NOLL STYCKEN) och vi skulle behöva ha ett redaktionsmöte.
Eftersom vi befinner oss lite utspritt så föreslog Boel att vi skulle ses på fallskärmsfilmsfestivalen i Sthlm 16 februari och det hade ju passat alldeles utmärkt om det inte vore för att vi på SFK har årsmöte då.
Vad göra?
Rent spontant känner jag att jag vill till Sthlm, jag hade lätt åkt dit om vi inte haft möte. Det verkar ju grymt att träffa massa vänner och kolla på skojsig fallskärmsfilm och bli lite sugen på sommar, sol och svepande kalotter.
Fast ändå, det är ju min klubb som har årsmöte. Det är ju viktigt. Å andra sidan är jag ganska säker på att jag vet EXAKT vad som kommer diskuteras hos SFK och tja, jag är inte ett dugg sugen. Bara på festen. Och fest med SFK, jag menar, been there, done that, got the scars (the t-shirt, the bumpersticker & the facebookgroup) to prove it.
Så nu låter jag er välja! Rösta till höger eller släng in en kommentar.

9 reaktioner till “Dilemma

  1. Stockholm å filmfestivalen gumman! Isf är vi 2 från SFK =) Vi kanske till å med kan klippa ihop ngn kul film! Sthlm, Sthlm, Sthlm!!Kramar från Ramona, som redan är anmäld =)

  2. Visst är det intressant att då man tror att man ska få kommentarerna är där inte en enda och sen tvärtom. Eller när man skriver om något som berör en och det är rätt uppenbart så möts man också av tystnad.

  3. Svik dina vännner och SFK, stämpla dem som tråkiga och åk till Stockholm. De har ju iaf MAX där, även om de inte vet vad ett skråv är.. 😉

  4. Lätt val. Klart du ska till Stockholm!! Jag ska kanske dit, har inte bestämt mig än, och i så fall följer nog Creedo med så då får vi träffas på dan och promenera (om du hinner för alla redaktionsmöten vill säga 😉 ) oxå! 🙂Ang. det du kommenterade hos mig så kan du få bli uppdaterad om vi ses då… 😉Kram

  5. Grattis då fastän du inte grattat mig, ha ha;) Jo, av själviska skäl hade jag sagt SFK men du får nog roliga i Stockholm, så åk till Stockholm vetja o roa dig:)

  6. Grattis (förlåt för segheten, klart du ska ha ett varmt och mysigt grattis!)! Jag röstade på Stockholm! Kom igen: nytt spännande möte med nya jobbet eller möte med klubben där du vet vad som kommer att sägas? Stooockholm!

Kommentera