…men anledningen till att jag är så exalterad över Sydafrikaresan är helt enkelt att jag inte varit ute och rest någonting direkt i mitt liv*.
Tro mig, jag har som alla andra velat luffa runt i sydostasien, shoppa i Tokyo och åka på road trip i USA men jag har inte kunnat. Fram tills för ungefär tre år sedan hade jag alldeles för mycket skulder för att ens kunna drömma om att spara ihop några pengar. Sedan blev jag efter mycket blod, svett och tårar skuldfri, men flyttade till Öland och blev arbetslös. Sen blev jag student och det vet ju alla hur det är.
Nu är allt bra, jag har jag jobbat massor i höst, fått en finfin lön och hittat en billig resa till solen. Det är jag värd. Så ni ska banne mig fortsätta läsa min blogg och ni ska vara sjukt glada för min skull. Det är jag också värd.

*Ok, jag bodde ett halvår i Whistler, Kanada 2002 och har sedan dess varit på två svennecharters, en till Teneriffa och en till Bulgarien men det gills inte. Det är inte att resa. Europaluffen 1990 gills inte heller, för jag var 11 år gammal. Och att jag har bott i Österrike och Indien kommer jag inte ens ihåg.

5 reaktioner till “Förlåt då! Det är ingen show off…

  1. Den gamla mamman i insnöade norrland önskar dej allt gott med. Och påminner om hur många presenter du fick när jag kom hem från Thailand;)

  2. Haha! Du vet att jag inte kan låta bli att kika in på din blogg minst ett par gånger per dag i allafall! Dessutom är det inte bara era underbara njutresa till afrika som får mig att må lite illa… mer typ ALLT som hänt i ditt liv det senaste året.. Varje gång jag kikar in här så fullkomligen sprutar det ut lycka och glädjetjut.. (men ja e´int´bitter…)Köp en trisslott, jag lovar du skrapar fram 50 laxar i månaden i 25 år.. Men vet du: När du satt på mitt vardagsrumsgolv och frös och bölade över en idiot till ”pojkvän” som dumpat dig via sms från andra sidan atlanten och inte hade någon som helst aning om vad du skulle ta dig till med ditt liv; Då var det precis det här jag önskade dig och det är precis det här du verkligen förtjänar!Hade du skrapat fram högvinsten på triss så hade du förtjänat det med..Puss på dig darling!!!

  3. Såna inlägg som detta jag kommenterar under ska inte behöva komma till. Man ska självklart showa off med sin resa för att det är självklart att ens vänner och andra ska vara glada för ens skull. Det är alltför mycket ”förlåt mig” i det här landet eller var det nu är. Fram för mer glädjas åt varandras tur istället för avundsjuka och stötta varandra i otur istället för skadeglädje. Jag följer folk på bloggarna för att jag kan bli inspirerad och för att jag e nyfiken så klart. Jag har blivit inspirerad av att du lyckats så bra med jobb nu när jag själv slutar skolan. Jag har blivit inspirerad över dagmattandet och tänkt att det kanske e en lösning då jag är hundallergiker. Också kul att läsa om någon som får resa bort i vintermörkret. Jag har inte den möjligheten själv men det vore ju självaste om jag inte skulle kunna glädjas för din skull för det. Nä fram för mer glädjas åt andras lycka! Ha det grymt på resan och sola lite för mig med och så flyger jag lite vindtunnel åt dig 😉

Kommentera