Under resan finns vi på resedagboken.
Sök på Mirijam så hittar du oss, eller ge mig din mailadress så får du automatiskt ett mail när vi uppdaterar.
Släng in adressen bland kommentarerna eller maila mig på mirijam.geyerhofer@gmail.com

En reaktion till “Btw

  1. Du skriver så mycket inlägg nu att jag inte hinner med att kommentera dem alla.1. Lämna datorn hemma!2. Du är inte en dålig matte, jag skulle (trots att jag läst detta nu) fortfarande låta dig ta hand om Creedo eller Atlas any time. Du kom ju på dig i tid och ni hittade en bra lösning = bra matte3. Jag vill ha mail om dina uppdateringar! siv punkt lindgren snabela gmail punkt com.4. Jag kommer också snart göra en lista om årets varanden och havanden. Stay tuned…5. JA! Du är värd dina resor. Sen att jag är avis och måste stanna hemma för att plugga på tentor jag ändå aldrig tar, det är ju faktiskt inte ditt problem eller fel! 😉Ha det nu så underbart!!!Stora kramar från Götet med en dregglis som sällskap

Kommentera