Jag ska bli en bättre människa.
Fantastiskt va!? Och jag får ju så klart välja själv vad ”en bättre människa” innebär, så ingen kommer kunna säga att jag brutit mitt löfte. Perfekt.
Något jag verkligen ska bli bättre på är att ta hand om trötta gamla Moder jord och oss som bor där, kickstartade i dag med att skaffa GodEl och valde självklart den miljövänligaste elen.
Skaffa GodEl du också.


Vad har du för nyårslöfte?
Kom igen fegis, kommentera, du får ju vara anonym!

4 reaktioner till “Mitt nyårslöfte:

  1. Förra året hade jag som nyårslöfte att 1. Sluta snusa/röka. 2. Äta nyttig mat. 3. Träna på gym minst 3 gånger i veckan. Allt det där gick super bra i 3 månader, tills min sambo fick jobb. Sen slutade det med att jag gick upp mina rasade kilon, äter mer skräpmat än innan och både röker och snusar. (Fast nu har jag faktiskt varit utan båda i 3 hela dagar! Grattis mig) Så det här året komer jag ha som löfte att ”Ta hand om mig själv”. Sen får det som sagt bli som jag själv tycker att jag borde ta hand om mig. Ha så kul på resan!

  2. Vi har bytt till Falkenbergs Energihandel AB. Dom erbjuder leveranser av el som är baserad på förnybara energislag. Sol, vind, vatten och biomassa.

Kommentera