Fram till i går så ville jag inte bli gammal. Jag tänkte lite att det bästa sättet att vika hädan på var att pang bom falla död ner på sin 65-årsdag, för då slapp man leva som pensionär (vara pank, äta kattmat, vara dödligt ensam och uttråkad) eller få alla krämpor som äldre människor alltid får (benskörhet, ångest, cancer, skörbjugg av för mycket kattmat).

Men! Nu har jag ändrat mig! Jag ska bli minst 100 år gammal. Och börja sjunga. Jag kan inte sjunga nu och kommer garantarat inte kunna sjunga då, men oj vad roligt jag ska ha!
Missade ni SVT:s två kanondokumentärer i går? Den om underbara norska GT-Sara eller kören Young@heart? Synd. Men ni vet ju att jag alltid håller er uppdaterade med det senaste av det bästa så här har ni ett smakprov från kören, med en medelålder på 80 år och allt annat än gamla pensionärslåtar i repertoaren:

En reaktion till “Ung i hjärtat

Kommentera