Två tabletter innan man går och lägger sig, det ger tio doser av detta förträffliga medel som endast kostar en femtiolapp. Alltså: en femma för att slippa må dåligt, kanon ju! Mycket bra julklapp till mig själv. Kommer dessutom räcka typ hela 2008 också, med min alkoholkonsumtion. Under veckan i Stockholm drack jag mer än vad jag gjort senaste halvåret. Dvs tre gånger, varav jag bara blev full en. Hur ofta dricker du? Och hur ofta blir du då riktigt kalas?

2 reaktioner till “För alla som dricker lika sällan som jag

  1. HA! Du som vinner på vinlotteriet varje vecka. Tomten läser din blogg, så du kan ju glömma att du får mer klappar om du fortsätter att ljuga sådär 😉God jul!

  2. men, känn dig lurad att konsumera! haha… gå till närmaste apotek, köp istället ”resorb” (jag rekomenderar apelsinsmak) och ta en innan du ska sova o en när du vaknar… samma som används vid diarré på småbarn =både socker o salt i perfa blandning. skulle man läsa på BAKIS innehåller det nog samma -men du får TVÅ rör till mindre pris…that´s tha thäng! 😉GOD JUL! /punaniii

Kommentera