Jag och Tobe sitter med varsin dator i knät & på tv är det boxning.
Jag hatar boxning. Jag hatar allt som går ut på att man ger varandra på käften, från Bruce Lee och Jackie Chan till Tobes vidriga tv-spel där man skjuter ner varandra och blodet sprutar upp i visiret (projektor = stort visir!) och folk skriker i dödsångest och så ljudet. Det vidriga ljudet när någon får en smäll. Jag mår fysiskt illa av att se och höra.
Lillebrorsan – 15-åringen – satt en gång och kollade på filmer på youtube med folk som gjorde illa sig. Tre småkillar hoppade studsmatta och hade en basketställning precis bredvid, den ena killen gjorde en volt och fastnade med benet i korgen och blev hängandes upp och ner. Hans dumma polare bara garvade och killen skrek så hjärtskärande att jag började böla.

För övrigt så kan jag bara inte ha respekt för en sport där publiken har så svårt att räkna att nakna brudar måste gå runt med skyltar för att förklara vilken rond det är. Och om det är svårt att hålla koll så kommer här ett hett tips: Tavla på väggen.

3 reaktioner till “På ön

  1. Apropå brudarna så är det reklam, men som sagt, folk tittar inte på boxning på grund av de där lättklädda brudarna…. 🙂 (Om det är någon tröst..) Faktum är att jag inte vet många killar som t.ex skulle kunna se en film för att det är en snygg tjej med. Det gäller dock ofta tjejer (pitt, depp osv osv). Vet inte hur många tjejer som tittar på fotboll bara för att spelarna är snygga heller..

Kommentera