Jag hatar att behöva knappa in en validation code när jag kommenterar mina vänners bloggar. Speciellt hatar jag att kommentera Linas blogg, för hennes koder är helt omöjliga att se.
Och det beror inte bara på att jag är översynt, har brytningsfel och skelar utåt på höger höga, nej, dom är förbannat svåra att tyda. Alltid lite korniga siffror och bokstäver i samma färg som bakgunden. Jag sitter och kisar och svär och försöker lista ut om det är en sjua eller ett T eller ett litet f och så slutar det med att jag blir galen och att Lina får klara sig utan kommentarer.
Men! Inte i dag! Jag verkar ha tryckt på ”generate new code” så ofta att hennes blogg har insett att jag är en helt ofarlig –om än skelögd – vän och inget litet spam, och i dag såg koden ut så här:

2 reaktioner till “Plötsligt händer det

  1. Jag kan direkt säga att Linas bloggs capthas analyseras snabbare med en dator än med en normalseende människas ögon… 🙂

Kommentera