Om en timme och en kvart ska jag gå till jobbet. Där ska jag placera aset framför en dator i nio timmar.
Sedan jag klev upp klockan 13:30 har jag också suttit framför datorn. För en gångs skull har jag bara gjort nyttiga saker (mina frilansprylar), inte facebookat alls. Jo okej då, lite, men jag svarade bara på sånt andra skrev. Och tackade Hanna för igår.

Anyway. Jag börjar få ont i min arm. Är det musarm? Högerarmen känns liksom lite…spänd.
Jag får ju egentligen skylla mig själv eftersom ergonomi aldrig varit min starka sida, hösäck med extra allt, det är mer min position. Men nu börjar jag liksom lida lite av det. Det känns typ som både musarm och musaxel, för det har liksom smygit sig uppåt.
Hå hå ja ja, snart sitter man väl här med musrygg och förbannar den dag man överalades att skaffa ett konto på facebook.

En reaktion till “Aj. Ont.

  1. Börja inte och smörja in dej med Zon och andra smärtstillande salvor. Försök ta ledigt. En eller två datorfria dar i veckan kanske hjälper. Puss på dej!

Kommentera