Det bästa som finns = Ta tag i saker man har skjutit på i hundra år, typ skicka mail, svara på mail, ringa upp folk, ringa tillbaks till folk, sortera viktiga papper i pärmar och oviktiga papper i andra pärmar.

Om jag inte hade blivit journalist så hade jag blivit sorterare.
Jag hade sorterat vad som helst. Älskar att gå från oordning till ordning.

4 reaktioner till “Jag är så bra!

  1. Sorterare! Skitbra jobb, det har jag också ibland på fritiden. En annan sysselsättning som ger mig en enorm tillfredsställelse är betala räkningar. I love! HA, säger jag, ni kunde inte ta mig denna månaden heller och jag är, om än bara för ett ögonblick, SKULDFRI.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s