Varför vill man se kåt ut på sin presentationsbild på facebook?
Vaaarför?
Jag förstår det inte. Oavsett om personen i fråga är singel eller inte så ser det så sjukt konstigt ut när man ser på någons wall att en person skriver helt normala saker, typ ”Åh, jag är så himla trött, har jobbat hela veckan och lillan är sjuk och så fick vi byta topplockspackning i torsdags” och så ser man den lilla presentationsbilden bredvid som bara skriker: Sätt på mig!
Ja, jag tycker iallafall att det är konstigt.
Hur kommunicerar dessa människor med typ sin familj? ”Hej hej, vad blir det till middag idag?”, och så bara ångar det av kåthet från den lilla bilden på dottern och mamman bara ”Jo, det blir spaghetti och köttfärssås och förresten, du kan väl dra upp tröjan lite man ser ju bröstvårtorna.”

9 reaktioner till “But why!?

  1. Det är väl vanligare att alla lägger ut bilder där de är ful(l)a. Översminkade och svettglansiga.Det är lite lustigt att i princip alla vill visa att de gillar att dricka sprit 🙂 Iofs tas säkert fler bilder då, men det kan inte vara hela anledningen.

  2. Fast handlar det inte om allas olika behov av bekräftelse och hur man vill få den eller hur man e van att få den. Vissa vill ha bilder där de e söta, oskyldiga tjejen (ett vanligt ideal idag), vissa vill visa att de gör coola trejer (typ hoppbilder eller nåt annat sånt) andra vill se kåta ut för det är så de brukar få sin uppmärksamhet. Fast sen e där väl klart resten av skaran som bara har ”vanliga bilder”, fast jag e rätt övertygad om att det inte bara är vanliga bilder. Det jag inte fattar e varför man vill ha sin unge på facebook iställt för sig själv. Fast det e väl min naiva tro på att jag som person inte försvinner för att jag får barn, men vad vet jag som barnlös om det. Eller mer omtanke om ungen för man har ju tydligen inte mycket att säga till om ang bilder man lägger ut.

  3. ha ha hamin facebook bild nu är GRYMjag är asfull och dansar i bikini tillsammans med reden av gänget… hm… MIdsommar

  4. Ja det är ju tur att jag bara klappar en tiger på min bild…Det ligger inte något bakom mitt val av bild, jag lovar 😀

Kommentera