Ni vet alla hur sataniskt svårt det är att hitta snygga byxor. Jo, det vet ni.
Dagens mode med ”stor siluett upptill och smal nertill” är inget för mig, jag har haft baggybyxor sedan jag och Alexander Quintero gick runt och jämförde längden på våra plånbokskedjor i högstadiet.
I går hade jag lite tid över och gled runt i den julpyntade staden. Gick in i en Vero Moda-butik och såg ett par snygga baggyjeans. Hängde dom över armen och gick vidare. Hittade ett par till. Och ett par till.
Tänkte glad i hågen att jag borde ju åtminstone kunna ha ett par av tre, och gick in i provrummet.
Alla satt perfekt. Alla tre. Jag har typ… drömt om sådana här jeans i flera år. Det gick inte att välja. Jag provade det första paret igen, det andra, det tredje. Jag kunde inte bestämma mig. Alla kostade ungefär lika mycket. Jag fick panik.
Jag gick ut från provrummet och stod där helt tafatt med tre par jeans i famnen. En av de anställda kom fram och frågade om jag behövde hjälp och jag förklarade min situation.
– Du har 30 dagars öppet köp, sa hon.
Jag köpte alla tre och gick till jobbet.
Kom hem klockan 04:30 i natt och mannekängade för mig själv i hallen. Gick runt och vickade på rumpan, provade att sitta med dom på, försökte hitta fel. Det gick inte.
Äsch, jag tror jag behåller dom fast jag egentligen inte har råd.

5 reaktioner till “Oj hoppsan men man kan alltid byta så länge lapparna är kvar

  1. Håller med ovanstående, ”du e värd tre par brallor” Du har råd, du e bara inte riktigt van! Härligt! 🙂

  2. Hehe, ja behåll du alla tre. Om inte annat kan du ju packa in ett par o ge dig själv i julklapp. Because you´re worth it 🙂

  3. Jag har tre stycken stuprörs jeans med hög midja och dom är jag jävligt glad över. Sådana hittar du inte ute i handeln nu för tiden:) kram på dej:

Kommentera