Jag hade lite tid över inan jag började jobba i går, så jag gick runt och letade efter en drop in-frisör. Mitt hår är på utväxt och eftersom jag har två välplacerade virvlar i nacken kan jag aldrig ha halvhockey på ett sånt där citycoolt, rockigt sätt eftersom jag då bara ser ut som en orre i bakhuvudet.
I alla fall, jag hittade en frisör som hade en ledig stol trots fredageftermiddag och lönehelg.
Jag förklarade läget, att det frasiga topparna är resterna efter en bortklippt permanent, att jag vill att det ska bli långt men har orrnacke som måste bort, att jag inte vill se ut som Victoria Beckham men att det tyvärr var den enda bilden jag hittat som liknat ungefär det jag vill ha.

Så vad gör frisören? Lyssnar han på det jag säger? Förstår han att jag vill klippa mig för att jag vill se normal ut på vägen mot lite längre hår och att det är därför jag är där, inte för att han ska snagga av allt i någon frisyr som han tycker passar mig?
Ja. Ta mig fan! Det förstår han faktiskt. Jag blev jättefin. Det kändes lite som i Triss-reklamen, ”plötsligt händer det”. Och han försökte inte pracka på mig en endaste liten produkt.
Alla som vill bli fina och ha en förstående frisör ska gå till Roland på Ingritas hårteam i Triangeln! Klipp er, köp massa produkter, bygg era naglar. De förtjänar massvis av kunder!

2 reaktioner till “Ny frippa.

  1. Naars kan jag rekommenderar Maria på Skum o company som ligger på hörnan av nobeltorget snett över till dgi mittetmot Folkets hus.Billig och jätteduktigt.

Kommentera