Det jag trodde skulle vara en 60-minuters svettig mardröm i modern eurotechno visade sig bli en musikalisk trip ända tillbaks till lågstadiet.
Dom körde Pump up the jam, och jag kommer ihåg när jag fick ett kasettband med Technotronics av Jonas Öste när jag gick i trean.
Det dunkades på med Dr. Feelgood och plötsigt var jag tillbaks i högstadiet och åkte epa med Jocke Ek. Det fortsatte med Scooters I like it loud och plötsligt minns jag en färja, ett gäng 17-åriga brudar och ”How much is the fish.”
Sen avslutades det med lite Lene Marlin och jag sitter på en buss på väg till Haukeliseter -99.

Själva spinningen var jätterolig! Dit kommer jag absolut gå igen! Även om de andras ben snurrade på som propellrar och mina mer var som… åror.

4 reaktioner till “Ok, jag ska inte hålla er på halster längre: Så här var spinningen.

  1. Lovely! Vad glad jag blir att du gillade det! Det bästa är att man tränar som fan men aldrig någonsin får träningsvärk. =)

  2. ”Dom körde Pump up the jam, och jag kommer ihåg när jag fick ett kasettband med Technotronics av Jonas Öste när jag gick i trean.”…Det kommer jag också ihåg! Och jag kommer ihåg när han öppnade bagageluckan på sin bil och Pum Up The Jam dundrade ut över hela ”Remma”. Stackars småfolket i trollskogen säger jag bara. Där väcktes min kärlek till elektronisk musik :o)

  3. Alla får inte tjock röv å grova lår, det krävs 5-6 pass i veckan för att lyckas få cykellår…lugn å fin, kombinera det med annan träning-förbränning som t.ex. trappmaskin och exempelvis stavgång, jogging…variation är nyckeln till en tränad, men inte muskulös kropp i den bemärkelsen att du ser manhaftig ut 😉Ses vi på lördag???stora kramen

Kommentera