Ett dygn med Mirijam går till på följande sätt, hon går till jobbet kl halv sju på kvällen, sitter sedan 9 timmar i sträck framför sin älskade dator, det är ju hennes jobb så det är väl ok.
Klockan 4 på nattan kommer hon hem och lägger sig, kan hon inte sova så slår hon säkert på datorn en sväng kanske kollar mail eller bloggar för det älskar hon mest:) sen somnar hon och sover alltid till kl 13:00. går upp slår på datorn och dricker kaffe i några timmar. Sedan kommer hon på sig själv gud vad jag är osund nu måste jag ut och gå 1 timme. kommer sedan hem duschar äter, kollar tv samtidigt som hon håller sin nya äckliga lilla vita mac (hennes lilla älskling) i sin famn 🙁 sen är det dags att gå till jobbet igen.

mvh sambon

En reaktion till “Mitt spännande liv enligt älsklingen

  1. ha ha, vad glad jag blir att det är fler som typ är beroende av sin dator, tänk då hur dåligt jag mår för min dator e sönder, grrr. Hoppas jag snart får tillbaka min babe…. Kram

Kommentera