I dag skulle jag och Cajo gå på spinning klockan 17. Men nu så hinner inte hon och jag hade verkligen behövt ha med mig någon som typ kunde vara moraliskt stöd och hålla mig i pedalen.
Jag har alltid tänkt att spinning verkar sjukligt tråkigt, men Ullet, Ullis, Caisa och nu senast Erika talar sig varma för denna motionsform (my god, spinningskor liksom – vad är det? Måste jag ha det?) så jag tänkte att jag får väl iallafall prova innan jag dissar det helt. Dessutom är det alltid spinning klockan 17 på gymmet så om inget annat passar i mitt knasig nattschema så hinner jag iallafall gå dit.

Vågar jag gå själv? Vad har man på sig? (Cykelbyxor? Aldrig i livet.)
Åh, jag är nervös. Vad ska jag göra?

6 reaktioner till “Kära dagbok, är spinning något för mig?

  1. Jag HATAR spinning!!! Det värsta jag gjort i hela mitt liv!!! Nästan iallafall.. Byta spiralen var värre… och föda barn… men spinning slår både att knäcka näsbenet och att slå axlar ur led!Isch, dont do it!

  2. Faktum e att jag nog måste hålla med mikael…Men spinning e säkert jättebra men aptråkigt och så får man inte köra som man vill som man kan i löpning. Å andra sidan så regnar och blåser det inte i spinningsalen.

  3. jag skulle också gå dit kl 17 idag på friskis (om det är dit du går) men det var knökasfullt. 🙁Annars är spinning mitt nya älsk. Man tror att man bara tränar benen men så blir man helt sjukt trött överallt och bara njuter när man kommer hem! En annan bra grej är att man sitter på sin cykel hela passet, dessutom dimmar de ner ljuset så det är nästan helt mörkt. Dvs, man behöver inte hoppa omkring i en lysrörssal o va rädd att tappa brallorna eller visa bröna om tröjan åker upp när man gör armhävningar! Toppen!

  4. Spinning är en riktigt roligt! Ett spinningpass brukar innehålla sjukt bra musik, svett, alla åldrar och man kan stolt klappa sig själv på axeln efter ett pass! Cykelbyxor är inte ett måste, framför allt inte de första gångerna innan man bestämt om man gillar den typen av träningsform, detsamma gäller skorna.Gå dit i god tid och snacka med instruktören om att du är nybörjare, så får du förmodligen en genomgång.Cykla i din egen takt, tänk på att det är individuellt.Hoppas att du kommer gillar det, för isf har du upptäckt en träningsform som är sjukt bra och riktigt rolig om man ger det ett par veckor =) Ha så kul! kramar

Kommentera