Så heter det i photobox mailutskick jag fick idag. Och visst verkar det bra?
”Gud vad jag ska fota i jul”, kanske man tänker. ”Jag ska fota helt överjävla mcket, jag ska fan ta TUSEN bilder och sen få hem dom för strax under femhundra spänn!”, kanske man tänker. ”Min kamera ska pressas till sitt yttersta, den kommer kvida och be om nåd i mellandagarna”, kanske man tänker.
Tänk inte så, erbjudandet gäller fram till midnatt söndag 8 november.

2 reaktioner till “Tusen bilder för 49 öre… För dig som vill fota mycket i jul

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s