Men jag har mina orsaker. Den främsta är nog att Tobe för en gångs skull är hemma och åtskilliga gånger sagt ”Men åååh, du älskar fan den där datorn mer än mig”.

2 reaktioner till “Förlåt. Jag vet att jag är en dålig bloggare.

  1. Hej Mikael, det kan jag svara på. Tror inte att hon vågar svara på din fråga. Hon hade lätt valt datorn. Ett dygn med Mirijam går till på följande sätt, hon går till jobbet kl halv sju på kvällen, sitter sedan 9 timmar i sträck framför sin älskade dator, det är ju hennes jobb så det är väl ok. Klockan 4 på nattan kommer hon hem och lägger sig, kan hon inte sova så slår hon säkert på datorn en sväng kanske kollar mail eller bloggar för det älskar hon mest:) sen somnar hon och sover alltid till kl 13:00. går upp slår på datorn och dricker kaffe i några timmar. Sedan kommer hon på sig själv gud vad jag är osund nu måste jag ut och gå 1 timme. kommer sedan hem duschar äter, kollar tv samtidigt som hon håller sin nya äckliga lilla vita mac (hennes lilla älskling) i sin famn 😦 sen är det dags att gå till jobbet igen. mvh sambon

  2. Ehm, om du fick välja mellan honom och datorn, vad skulle du då välja? Innerst inne? Honom och aldrig någonsin få sitta vid datorn, eller datorn utan honom? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s