Marie Picasso har tagit sitt efternamn efter sin döda pudel.
Om jag hade döpt mig efter en älskad hund så hade jag hetat:
1) Mirijam Rafna
2) Mirijam Zingo
3) Mirijam Grisen

och får man välja andra djur så hade jag kunnat tilltalats:

4) Mirijam Tryne (minigris som blev megagris)
5) Mirijam Skruven (dvärgkanin som jag trampade på en gång)
6) Mirijam Dixie (häst på ridskolan)
Updaterat 3/11:
7) Mirijam Morris (Hade ju en angorakanin också.)

Vad hade du hetat?

5 reaktioner till “Jag kollar på Idol trots att jag brukar sluta med det efter att dom sorterat bort packet

  1. my god… Vilken planet kommer denna människan från? Tar kontakt med andar för att prata med hunden?Själv hade jag hetet Siv Snöret, Siv Atlas eller Siv Creedo. Du är självklart en Mirijam Rafna!

  2. Du var absolut min idol när du hade megagrisen… eller, INNAN det blev en megagris och flyttade hem till Hanssons. Så det ville vara passande med Mirijam Tryne.Själv skulle jag nog heta Moa Mio, efter katten som bajsade på pappa när han låg och sov. Den försvann senare på mystiskt vis.Eller Moa Agda-och-resten-av-höns-gänget… Som blev uppätna av räven när farmor var på besök. Farmor, som dagen efter bjöd på kyckling i curry.

Kommentera