Schenström avgår men behåller sin lön på 84 000 kronor i månaden i två år. ÅTTIOFYRA TUSEN. I TVÅ ÅR! Det blir ju för fan drygt två miljoner. Jag vet inte vad som är värst, att hon var packad samtidigt som hon hade jour, eller att deras nota inte ens låg på över tusen spänn med den lönen.
Och så hennes efterträdare Nicola Clase då, som visst fuskat lite med byggjobbarlönerna när de renoverade huset.
Ja du, Reinfeldt, sicket jävla apbo du har satt vid makten.

2 reaktioner till “Hå hå ja ja.

  1. Om vänstern får tillbaka makten, vilket de lär få, tror du inte det blir samma sak då? 🙂 Skillnaden är väl att de i alliansen har vett att avgå istället för att sitta kvar. Hur många gånger fick freivalds sparken?Gissa vilken sittande partiledare detta är:1990 Svart dagmamma1993 Obetald tv-licens1993 2 felparkeringar registrade på obesiktad bil som har körförbud.1995 Privata kontantuttag på statens kreditkort1995 Privata bilhyror på statens kreditkort1995 Privata klädinköp på statens kreditkort1995 Time-out på Mauritius på skattebetalarnas bekostnad1999 98 obetalda parkeringsböter, 32 fall gick till kronofogdemyndigheterna.2000 Drygt 30.000 kronor i restskatt som inte betalas i tid2001 2 obetalda räkningar som gått till kronofogden. 2001 Bilen belagd med körförbud, obesiktigad och fordonsskatten ej betald.2006 x dotter fick toppjobb som skulle ha annonserats ut.Slutsats: Politiker är som vanliga människor, men lite smutsigare, och därför är de också politiker.

Kommentera