I natt ska jag jobba 19-04, som vanligt. Fast inte riktigt som vanligt eftersom klockan kommer vridas tillbaks en timme klockan tre. En timmes övertid alltå. Fast ändå inte, eftersom ”det jämnar ut sig i längden.”
Fast det gör det ju inte för mig som är vikarie och kommer vara utlasad vid den här tiden om ett halvår när klockan ska framåt. Och det verkar inte som att det går på ett ut för de fast anställda heller.
Som Mia sa: Jämnar ut sig och jämnar ut sig, det säger dom hela tiden fast så vitt jag vet så har vårat pass jobbat julen fem år i sträck nu.
Fast det spelar ingen roll för mig, jag kommer ju en kvart för sent varje gång jag varit på spanskan så det är lugnt.

Ps: Nej, Mohlin, jag skojade bara, jag är en skötsam vikarie och kommer aldrig för sent. Anställ mig.

En reaktion till “Working nine to five, men ändå inte.

  1. Working forever, tja en annan körde hemifrån 4:30 i morse o var på jobbat kl 5, men snart ska hon allt köra hem från da´work o njuta av resten av kvällen för 13h på jobbet räcker mer än väl…

Kommentera