Idag har jag klivit upp, pratat en halvtimme med brorsan, en kvart med morsan, tjugo minuter med Ullet, ätit en macka, druckit kaffe, läst SvD, letat recept på Pad Siyu på nätet utan resultat, funderat på vad jag ska göra för storkok, funderat på OM jag ska orka storkoka, bestämt mig för att jag borde orka och sen funderat lite till på vad jag ska laga.
Puh.

En reaktion till “Klockan är tre

  1. Ok, jag kör på bautaröd! 🙂 Tänkte ändå bara ta en nivå 1 och då är det ju borta på några tvättar om jag ser förjävlig ut.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s