4 reaktioner till “Nöjd.

  1. Visst man skall inte hänga ut personer offentligt, MEN Monikas debatt inlägg var det mest korkade jag någonsin läst! Jag tror att hon bör läsa Katarina Wennerstams bok ”En riktig våldtäktsman”Sedan kanske det beror lite på att jag bor i ett land där man hänger ut personer omedelbart, så min moral har tafsats lite på. Här hängs en anklagad ut med namn och hela baletten bara han eller hon är misstänkt. Men det är helt underbart att de blev

  2. På sätt och vis. MEN! Det var inte första gången det hände. Hade det varit det så hade det varit något helt annat.

  3. Ett bra exempel är anna lindhs mördare som inte var mördaren men blev kändis i tidningarna och på internet ändå.. Eller varför inte de som misshandlade 16åringen till döds för inte så länge sen, när anhöriga blev mordhotade etc.

  4. Nu är det helt ok att döma, men innan domen kom var det rent justitiemord. Antagligen fick de 2 år av medierna/befolkningen också (eftersom våldtäkt brukar ge lika högt straff som en snattare ungefär..). Med det vill jag inte säga att de fick för högt straff, för mig kan de lika gärna skära k-ken av dem. Det är mycket farligt och dumt att hänga ut odömda personer på nätet när man inte har mer fakta än vad man läst i kvällstidningar, och de är ju inte direkt okända för att vilja sätta smaskiga rubriker på saker och ting.

Kommentera