Det var underbart! Och Sandra fick av någon outgrundlig anledning en ståplatsbiljett så vi kunde stå och röja på golvet. Och röjde gjorde vi, så vi var helt genomblöta av svett när vi kom ut (jag vet – fräscht va?!) Och det var så jävla BRA!
Svettigt, galet, två och en halv timme långt och så lätt värt varenda krona!
Jag älskar Manu Chao!

Jag älskar däremot inte att gå på konsert. Folk blir så förbannat dumma i huvudet så fort dom står framför en scen. Bandet som spelar kan predika vilka kärleksbudskap som helst, men framför scenen hoppar folk omkring som tokiga och försöker döda både sig själva och varandra.
Sen finns det ju folk som inte studsar runt men som är störiga iallafall.
Här är några saker man inte borde få ta med sig in på konsert:

  • Ryggsäck. Jag menar – va? Varför inte bara hänga in den i garderoben som alla vi andra gjorde med vårat bagage?
  • Gaser. Herregud vad det luktar prutt, låt folk få röka inne igen! Iallafall på konsert.
  • Gräs. Allvarligt talat, jag vill inte bli hög på andras jointar när jag är ute. Fast det är ju bättre än fis i och för sig.
  • Långa människor. Ledsen, men ni borde inte få stå längre fram än typ mitten av ståplatserna. Ni kan stå där bak. Man skulle kunna färgmärka golvet i olika 10-centimetersintervaller, så kunde vi dvärgar få stå ifred längst fram, och girafferna där bak.

3 reaktioner till “Manu Chao – och vett och etikett på konsert…

  1. Mikael, det spelar nog mer roll om vad man röker.Och jag håller med, jag fattar inte varför folk inte kan ta av sig sina jävla ryggsäckar. Fast så vill jag även säga att det är inte lätt att var lång när alla ens kompisar är mina. Menar du att jag skall stå helt ensam?? Ah, I lööööve manochao!

  2. Först säger du att folk borde få röka.. Sen i nästa punkt så säger du att man inte borde få röka? Hur ska du ha det?! 😀

Kommentera