Jag har fått tid för att sätta in en p-stav nästa vecka, men när jag börjar prata med folk om det så är det en massa bitchande till höger och vänster om alla biverkningar.
Jag har ätit Desolett och Trionetta i hundra år utan problem, men jag är en jävla slarvapa och hade önskat att jag slapp bry mig. Men det betyder ju inte att jag vill gå upp i vikt, få finnar, cystor på äggstockarna, cancer och ett jävla humör. För det verkar man få.
Så alla ni smarta brudar (och grabbar) där ute: vad rekommenderar ni? Har ni hört något dåligt om p-stav? Eller något bra? Det kan ju vara så att alla som har en fungerande p-stav ägnar sig åt annat än att sitta på olika preventivmedelsforum och dissa Implanon.

15 reaktioner till “Hjälp önskas!

 1. Hejsan, jag fick min p-stav idag och jag har läst era kommentarer om den, jag gjorde abort idag också och jag gick på p-piller men ja blev på smällen ändå, men jag hade inte humörsvägningar eller akne eller finnar alls när jag gick på p-pillerna, men jag åt lite mer än vad ja brukade men jag såg inte de som nått dåligt:D men många av mina kompisar har p-stav och dom sa att de va de bästa dom hade gjort, men jag får se hur min kropp reagerar på den, hoppas de blir bra:D men tack för alla era kommentarer om den=) ha de bra, Kram

 2. Jag har Implanon och har haft det i ett år nu. Fungerar aldeless utmärkt!Jag har knappt mens, kanske en gång var tredje månad bara några dagar men det är ju olika för alla verkar det som. Har en kompis som slipper mens helt och hållet. JAg tycker att det är väldigt praktiskt eftersom man slipper bry sig om att ta piller hela tiden. Det finns säkert mardröms historier överallt. Men som sagt en p-stav kan du ta ut närsomhelst det kan man ju inte göra med en p-spruta t.ex.

 3. Åh shit hoppas du hinner läsa det här innan du sätter in den.Jag hade en p-stav i 1-5år, tog ut den maj 06 så det är inte längesen….hmm.. Om du ger mig en mail adress så kan jag berätta min historia om det där, gör det gärna, men helst inte på en blogg. Det var hur som helst ingen angenäm upplevelse och jag rekommenderar ingen, verkligen ingen att sätta in en stav.

 4. Jag rekomenderar att sterilisera sig….. Men du har ju inga knoddar än. Jag hade ialla fall 3 och du var den första av dem.Kram

 5. Tack som fan för alla svar! Jag får väl prova den där staven då om ingen har hört något negativt… Känns surt om det inte skulle funka bara, kostar ändå tusen dolares att sätta in den lille pinnen.

 6. De jag känner har varit helt nöjda med sina P-stavar… Jag provade p-spruta, och det var skitjobbigt.Men om du har ätit p-piller så pass länge skall det itne vara så hemskt att byta till P-stav. Jag tycker absolut att det är värt ett försök…Oh… va… du har sex? Hjälp 😉

 7. Jag har en kompis som har P-stav och har aldrig hört några klagomål från henne. Jag säger: kör på! Man kan väl alltid ta ut skiten om man blir ett ilsket finnigt fetto?

 8. Jag gillar inte när man leker med mina hormoner så jag har kopparspiral. Funkar kanon, jämfört med de p-piller jag käkat i omgångar tidigare. Ingen svamp, inga humörsvängningar (inte lätt att umgås med mig som jag var då!), ingen konstant magvärk etc. Nu är mitt enda problem att jag har mens rätt länge, men det är det värt när jag mår så bra i övrigt! Om en månad åker min nuvarande ut och en likadan åker in igen! 🙂

 9. prova p-plåster istället. behöver man bara byta en gång i veckan. Fungerar jättebra!Det jag har höst som är bra med p-stav är att endel aldrig har mens, men å andra sidan så har några alltid mens. tänk dig, mensfri i tre dagar, mens i tre veckor. Blä!

 10. Jag tycker du ska leva ett kristet liv utan sex och skam innan äktenskapet. Därefter bör sex endast ske för att reproducera den mänskliga rasen.

 11. Strunt i p-medel och lev naturligt… Kan se dig och Tobe framför mig med en 8-10 knoddar… 🙂 (Börja leta större lägenhet redan nu vetja!)Nä men p-stavar verkar väl ok.. jag tyckte det verkade läskigt att känna den under huden men det går väl över antar jag.. Jag har precis bestämt mig för att inte sterilisera mig riktigt än utan stoppar in en ny hormonspiral nästa vecka istället. 5 år till utan mens! 🙂 NAJS

 12. P-stav har ju utvecklats en hel del o de nya har jag bara hört bra om. P-spruta rekommenderar jag ej dock, hade det i ca 1,5 år o lyckades bli grvid ändå:/ Att gå upp i vikt är det inte pillerna som är orsaken till utan att man kan känna kan få mer hungerkänslor o äter därför mer.Jag har hört av mig på 7 olika biljetter till Manu Chao, men utan framgång:( Jag vill ju till Malmö!!!Puss…

Kommentera