3 reaktioner till “Sjukt kallt!

  1. Högga… Kallt! Pansaris låter faktiskt som en blomma. Ungefär som att jag i tre år trodde, att jag bodde i ett område i Sollefteå som heter Röd-staringen (Lite fågelklingande namn) Nu har jag förstått att det heter Rödsta-ringen. Skrivs, Rödstaringen (FÅGEL)

  2. Det där är vad jag kallar ”frost light”. Kom tillbaka när du har en cm pansar-is och fyra dm snö på bilen va!Egentligen heter det ju pansaris, men risken att du skulle sitta och klura ett tag var för stor så det blev som ett bindestreck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s