Back in the days…
Närmare bestämt vårat första år på snowboardlinjen på Västerdalarnas Gymnasieskola i Malung, 1996.
Det är alltså Lina till vänster, hon med en girls kick ass-tröja som numera åker rullskridskor, tränar luftakrobatik och snart är civilekonom (eller vad det nu är du läser till?) i Amerika.
Cilla sitter i mitten och trots att det ser ut så, så är hon inte 15 centimeter kortare än Lina, hon har bara sämre hållning. Nu läser hon typ skogsvetenskap (?) i Stockholm, har gått en röjkurs och är allmänt intresserad av natur, sova i tält när det är kallt, gå på fjälltur i Sarek och koka mat i triangakök.
Längst till höger sitter jag och trots att det ser ut så är jag inte 30 centimeter kortare än Lina, jag har vara ännu sämre hållning än Cilla. Jag vet inte varför jag har rutiga byxor men jag vet att dom absolut inte matchar min tröja för den är brun och byxorna är blåvita.

Vi har känt varandra i 11 år nu. Det är fantastiskt.
Sandra som jag var hos idag gick också i Malung 1996. Hon bor med sina två söta ungar i en fin lägenhet i Trelleborg, är både gift och skild men ser ut som a million bucks och är lika rolig som alltid.
Det är konstigt det där vilka olika vägar ens liv kan ta, trots att man var inne på samma spår från början.
1996 var det bara snowboard, folköl och hångel som gällde, nu är favoritsysslorna andra.
Men vännerna finns kvar, om än lite spridda för vinden.
Det är fint.

5 reaktioner till “Lina, Cilla och jag i Sandras gamla fotokatalog.

  1. tänk att vi båda är rökfria nu och har udda hobbies, du med din fallskärms hoppning och jag med mitt rullande. Fast du har varit duktigare än jag och varit rökfri i över ett år, och jag bara i två månader. Men men… Du solar solarium 😉 ha ha ha

  2. och så minns jag att byxorna jag har på mig var stora som tält, killarna tyckte det var asroligt att fråga mig om jag kunde bo i dem. Och så hade jag precis kommit hem från USA och slängde ur mig amerikanska utryck som jag avslutade med ”som de säger over there”ahhhhhhoch så bodde vi tillsammans, rökte som borsbindare tils Erika skulle sluta röka och vi blev förvisade till balkomngen. Inte för att det hade någon större effekt på rökandet. Och ACHTUNG, som skrämde livet ur min stackars styvmor… och du sedan bytte bort mot en sportkeps i gbg 😉 ha ha ha skoja bara.

  3. Ahhh… ha ha haFast jag tror nog att Cilla är sådär 15 cm kortare än jag. ha ha ha… eller tio i alla fall… och statsvetenskap är det jag pluggar. men sak samma. Civilekonom låter fint!Nostalgiii.. blir det Malung i sommar??

Kommentera