Imorgon ska jag träffa min kompis Sandra för första gången på 4,5 år. Sist var hon enbarnsmorsa, gravid med sin andra unge och skulle precis gifta sig. Nu är hon skild tvåbarnsmorsa men verkar väldans glad ändå. Gissa var jag hittade henne?
Exakt, facebook is da shit.
Annars då? Jo, idag har jag tvättat (jag vet, ni ÄLSKAR att läsa om mitt spännande liv!) och det var ju inte en sekund för tidigt eftersom jag de tre senaste dagarna fått gå runt i bikinitrosor.
En till bra sak med nya lägenheten (förutom utsikten, persiennerna och bageriet på nedre botten) är att vi nu har ett tvättidslås. Tvättidslås = himmelriket. På Simrishamnsgatan hade hälften av alla i trappuppgången små papperslappar som vi hoppfullt tryckte in i rätt tid på rätt dag, men lik förbannat hittade man alltid sin lilla skrynkliga lapp på den fjortonde klockan 16-20 när man kom ner. Nu = inga överraskningar. Gött.

Ja, det var väl allt, fler intressanta, spännande och avundsvärda anekdoter ur mitt liv väntar för den som vill.
God natt

Kommentera