5 reaktioner till “Mitt nya visa-kort!

  1. Sandra: 1) Man har swedbank och går in på internetbanken och ansöker om kort på kort. Kostar 100 spänn, tar en vecka.2)Nej det är klart, men det kommer förmodligen vara värt det…Moa: Vad tar du mig för? (Inte för att jag är nån rik dansk AD som vissa andra, så dom hade inte kunnat sno så mycket…)

  2. Vilken tur att du håller tummen över siffrorna… Det kan bli så dyrt annars. Tro mig!

  3. Har precis lagt ett bud på en Manu Chao biljett, hoppas jag får den!!! Vill ju inte betala 500 som vissa vill sälja dem för:(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s