Tjo hej vilken dag!
Jag, Helena och Virre har hunnit med både tattoomässa och prova-på-klättring. Sjukt roligt!
Det här med klättring är ju verkligen galet kul, längtar verkligen tills kurserna börjar i januari! Klättrade en 10 och en 12 meters vägg, den vänstra sidan av 12-metaren var riktigt jobbig, men oj vilken kick det är när man får sätta handen överst på väggen och skrika JAAA!

Väggarna. Fanns både vanliga och boulder (låga utan rep där man ramlade ner på madrasser om man tappade taget).

Virre jobbar sig uppåt mot 10-metersstrecket…!

Jag är snart i topp på 12-meters. Sista biten trodde jag att det var kört, bara några ynka decimeter kvar men mina armar och fingrar värkte och taxbenen skakade så.
Men jag tog mina sista krafter och slängde mig efter det sista greppet, och lyckades! Var helt lyrisk när jag kom ner.


Helena på topp. I topp. På toppen.


”Du klättrar ur bild Kaj.”

Kommentera