”En av männen hade halshuggits vid kraschen och låg huvudlös framför bilen när ambulanspersonalen kom till platsen.”

Vad fan gör man som ambulanspersonal då? Vad tänker man? Undrar man vart huvudet är? Liksom, ”oj, inget huvud, var är det?” *titta sig omkring*.
Och när man sen hittar huvudet, vad gör man då? Hur lyfter man upp det? Med båda händerna vid öronen? Var gör man av det? Finns det en speciell låda för kroppsdelar i ambulansen?
Lägger man det på båren ovanför kroppen, där det skulle suttit om det satt fast?
Tar man ens med kroppen i ambulansen? Jag har hört att man inte kör döda i ambulans, likbilen hämtar direkt ifall ambulansen måste rädda ett liv någon annastans.

Sånt här ligger jag och tänker på när jag kommer hem från jobbet.

4 reaktioner till “Läste en grej: OBS! Varnar känsliga människor som sitter och äter mackor när dom läser det här, typ Madde.

  1. Haha, det där mår jag inte dåligt av att läsa. Det enda jag tycker är riktigt äckligt är faktiskt när nån spyr. Fast inte när någon är full, då är jag den snälla tjejen som hjälper till 😛 Är väl rädd att få magsjuka eller nått. Däremot när jag var mindre satt min brorsa och kollade på bilder på olyckor när typ halva hjärnan låg utsmetad på vägen eller liknande. Jag kunde inte se det för då mådde jag också illa, ibland brukade han ha en sån bild som skrivbordsunderlägg bara för att reta mig. Elaka bröder!

  2. Oj då. Men – Liksom, ”oj, inget huvud, var är det?” *titta sig omkring* är ju som taget ur en Monty Python film!!!

Kommentera