7 reaktioner till “Till dig Anna B och alla andra som råkat missa denna äckliga tv-händelse.

  1. Haha, jag gjorde det.. Men hade dock inget ljud och blundade tills jag var säker på att spyan var klar. Nu fattar jag vad det var som var så roligt med det där 😛 Haha. Stackarn som måste jobba när hon har så ont så hon spyr.

  2. Men åh! Madde, du måste se hela, det är ju det som är hela poängen, stt hon är som en (spyende) solstråle resten av programmet efteråt och bara ”alltså, jag har mensvärk ha ha ha ha och då kan det bli lite konstigt i direktsändning ha ha ha”.Kolla på hela klippet nu, vekling!

  3. Jag trodde hon skulle prutta eller nått.. Men jag får faktiskt skylla mig själv, tänkte på den bilden resten av dagen med. Uffa hatar när folk spyr. Har inte vågat titta klart på den heller fortsätter hon att sända tv sen eller?

  4. Oj, förlåt… men det står faktiskt ”denna äckliga tv-händelse” så lite självbevarelsedrift får man ju faktiskt ha:)

  5. fyyyy vad äckligt.. satt just och käkade en macka här vid datorn men tappade matlusten rätt ordentligt.. Tur jag inte hade ljudet på iaf.

Kommentera