Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet! Vi har fått en lägenhet!

Andrahand i 13 månader, precis bara ett stenkast bort (i skånska mått mätt) från där vi bor nu! Kontraktet skrivs på klockan 16 och då kommer en miljard kilo ångest bara poff! försvinna från mitt arma bröst. Ahhhhh. Lika nära till jobbet, lika nära till mitt gym, lite mindre lägenhet men ack så mycket fräschare.

4 reaktioner till “Jaaaaaaaaa, där satt den!

  1. Se nu till att ni har ett inflyttnings kalas så ni hamnar på gatan så tjoxen blir glad:))))))

Kommentera