• Om man ska jobba framför en dator klockan 19–04 borde man kanske inte sitta framför sin egen klockan 13–18:30.
  • Om man misstänker att man under den kommande veckan tänker ha på sig kläder så kan det vara bra att boka in en tvättid innan både kläderna och tvättiderna är slut.
  • Om man vet att det värsta som kan hända en är att ha nytvättat hår bland folk så kanske man inte skulle vänta med att tvätta håret tills det bara är en halvtimme kvar innan det är dags att gå till jobbet.

2 reaktioner till “Saker som kan vara bra att komma ihåg inför framtiden:

  1. japp, precis som att jag absolut måste ta mig och duscha innan jag åker till skolan om cirka tjugo minuter. Men det känns som om det kvittrar. Eller??Jag AVSKYR också att ha nytvättat hår bland folk. Och nu blir det kanske så i alla fall!

Kommentera