Klockan är fem på morgonen. Jag borde verkligen gå och lägga mig istället för att sitta här och uggla men det är inte det lättaste när man kommer hem efter jobbet helt speedad. (Obs, ej knark.)
Har haft fyra välfyllda nätter på Kvällan, med grand finale i natt: mordet på Knutpunkten. Allvarligt talat, småungar som går och avrättar folk mitt i stan, vad fan är det? Jag blir så ledsen.

Annars har det varit roliga dagar, jag trivs verkligen på mitt jobb. Fantastiskt va!?
Tänk att man kan tänka ”ok, nu går jag till jobbet, tjo hej” och sen bara gå dit utan att ha ångest att man vill göra något helt annat. Gött.
Skaffa en utbildning ungdomar (eller bara jobba stenhårt för det ni vill) så kommer ni också ha ett lika fantastiskt liv som jag en vacker dag. Obs! Letar fortfarande lägenhet. Hjälp!

En reaktion till “Dravel

  1. Jag kände precis som du i somras med mitt första ”riktiga” jobb. Det var ingen ångest att gå dit utan mer jaha, jobb igen och så trivdes jag där. Plugga e värt all fattigdom och allt jobb för att få jobba i tja, vad har jag kvar, 65-28 år för att få ett jobb man gillar! 3.5 år i skolan för 37år kul jobb, taget direkt!

Kommentera