Stort tack ni tre som ville hjälpa mig i mitt frisyrproblem. (Tack för ingenting till er andra.) Robynfrissan känns dock lite väl…extrem. Jag skulle inte kunna göra den rättvisa. Får väl kolla in servitrisen på Bergsgatan som Erika tipsade om, men lugglugg och rött? Been there done that osv, men det visste ju inte du. Dessutom skulle lite av poängen vara att jag skulle slippa mycket av fixandet och plattånga den här rishögen skulle ta en halv dag.
Dessa frissor har jag hittat, bra tips det där med uk hairdressers. Kolla in och tänk blont. Jätteblont.

Den här gillar jag bäst hittils. Fast frågan är om jag skulle få till de utvikta flikarna.
Tänk er hur det skulle se ut om allt hennes hår var helt rakt.
Nej just det, ingen hit, som min bylinebild från praktiken typ.
Å andra sidan kanske mitt krull kan hjälpa till där om man inte klipper för kort.

Den här fast med superkort lugg då? Rätt snyggt va?

Den här är också snygg.

Och Pink, såklart. Hon är ju alltid snygg.
Men å andra sidan har jag redan sett ut så här. Å vad svårt.

Förklara nu hur jag ska kunna visa frisörskan vad jag menar. Ska jag ta ett foto av dataskärmen eller?

8 reaktioner till “Men skit i det då.

  1. Älskar frillan på hon med gul tröja. Jag tror du skulle passa bra i den. Jag har faktiskt den på min framtida-frisyrer-önskelista! Uk-hairdressers är bäst! 🙂

  2. Bild 2 el bild 3, flikar o sånt fixas lätt med lite fibervax:) Bild 4 e helt nice, har oxå haft sån frisyr fast öber blont o det vill min frisör göra på mig igen, ne been there done that!Kram

  3. Tror du skulle passa bra i < HREF="http://www.miamichaels.com/press_Clips.php?article=miaJoker.jpg" REL="nofollow">den<> frisyren. Men eftersom den nu inte är med i ”final four” så vill jag slå ett slag för frisyr nummer två. Ja, den är rätt snygg!

  4. Hej baby!!Jag svarade också igår men den kommentaren finns inte kvar. Jävla fan. Har säkert tryckt på förhandsgranska. Anyways. Tipsade ocskå om ukhairdressers. Och tycker att alla frippor du letat fram är fina. Själv ser jag FÖRJEVVLIG ut men jag drömmer mardrömmar om att folk, till exempel frisörer, klipper av mig håret. Lycka till idag och glöm inte blogga resultatet. Puss

  5. Den översta bilden tror jag på! Dina gamla afrolockar kommer nog fixa utflikandet åt dig..Annars gillade jag ju också när du hade tuppkam frillan… Speciellt när du kombinerade den med din knallgula kyckling AFF-overall!!

Kommentera