Nu har jag inte bara adopterat en apa, jag har även köpt en älg. Detta eftersom Åhlens har tagit begreppet fulsnygg till en helt ny nivå.
Kolla in denna tingest: En keramikälg. En blommig keramikälg. En blommig keramikälg att hänga på väggen.
Hur tänkte dom där? Hur knarkiga måste inte personalen varit på denna brainstorming?
”Jo jag tänkte lite kitschigt, lite blommigt liksom. Folklore. Rådjur? Nej det är gjort. Älg kanske? Ja! I plast? Nej, plast är ute, dåligt för miljön. Sten? Nej, för tungt. Keramik? JA! Där satt den! En blommig älg i keramik! Gött grabbar, nu tar vi helg.”Kolla! Ni förstår ju. Jag slog till som en kobra.

Och så här lät det i kassan:
Jag: Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg denna så jag var tvungen att köpa den.
Kassörskan: Eh, nej, det är ju svårt att avgöra.
Jag: Om inte annat så kan man ju köpa den bara för att reta sin sambo? He he.
Kassörskan: *Tveksam* Ja, ha en trevlig kväll då.

Fotnot: Ca 20 cm hög, pris: 125 riksdaler. Tänkte hänga mina halsband i hornen på´n.

5 reaktioner till “Fulsnygg, eller bara ful?

  1. Usch och fy…. jag blir lite rädd för den…. Elaka ögon! Den vaknar säkert till liv och lägger sig i din säng om nätterna som värsta gudfadernhästhuvudet… Och när du lyfter täcket för att kolla vad som krälar omkring runt dina ben så kommer den bröla jättehögt.. BRÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!!!Nä, en sån hemsk mördarälg hade inte kommit in i mitt hus..Huga… men sov så gott… och ha en hammare bredvid sängen för säkerhets skull..

Kommentera