Knappt hade lönen kommit in på kontot vid midnatt innan dessa dojjor beställdes.I love Puma. Om jag var dömd till att endast använda ett klädmärke resten av livet så skulle det bli Puma. Lätt. Jag kan inte bestämma mig för om jag älskar eller hatar de nedersta, men de kostade bara 200 spänn på rean och om jag beställde för under 500 spänn så kostade det 90 spänn extra, SÅ TEKNISKT SETT KOSTADE DOM BARA 110 SPÄNN. Jo, så funkar det.

Gå in på 111vox och se om du hittar något på rean vettja. Gratis frakt om du beställer för över 500 spänn, svenskt företag från Sthlm och inget bullshit.

Ps: Helena, mamma, jag hör er ända hit, men vet ni vad? Jag bryr mig inte.

2 reaktioner till “Nattlig shopping

  1. jag är en nörd, jag har suttit och beställt böcker från Amazon i en timme nu, men det finns såååå mycket böcker jag vill läsa. Om hur man kan lösa hunger i Afrika och allt sådant

Kommentera