Förresten, den 26 september och 12 onsdagkvällar framåt ska jag sitta i skolbänken för att läsa spanska!
Herregud, det tog ett tag att få tummen ur.
Har sagt ”jag skulle så gärna vilja läsa en kvällskurs i spanska” hundra gånger om året sedan jag och Cilla pluggade spanskaglosor och drack folkisar på gymnasiet och nu är jag äntligen anmäld. Jag är bra.

*Los puntos cardinales = de fyra vädersträcken. Jag och Cilla skulle kombinera glosträning med förfest. Vi cyklade runt i Malung och skrek Los Puntos Cardinales halva natten och det är väl typ det enda jag kommer ihåg från den där terminen på gymnasiet 1996.

2 reaktioner till “Los puntos cardinales*

  1. Ahh… Det var ju vad du, jag och Annica pratade om i fredags! Kul att faktiskt händer! 😉 Men det blir inte portugisiska istället då? 😀

Kommentera