78% tycker att jessica Alba är snyggast av henne, Diaz, Paris och Beckham. Jag är inte nöjd, jag ville att Diaz skulle vinna. Hon fick bara 6% av rösterna. Paris Hilton fick 3% och ingen tyckte att Beckham var hetast. Tack för det.
Antal röster: 32 stycken.

35% av er tänker på vad ni äter, varje gång ni äter något. 35% tänker på det lite varje dag. 10% ägnar käket en tanke efter typ en lat semester och 17% tänker aldrig på vad som stoppas i munnen. Lyckost er säger jag bara. Hur gör man?
Antal röster: 28 stycken.

69% ville att de så kallade stureplansprofilerna skulle få dicken kapad. (Det är väl det kastrering innebär?) 7% tyckte att dödsstraff var ett lämpligare statement. 5% röstade för livstids fängelse och 3% för ett år i finkan. Ingen trodde att de var oskyldiga. Jag röstade för kastrering.
Antal röster: 26 stycken.

Till sist svarar 4% av er att era liv är fantastiska på frågan Hur mår du? Gött för er! 34% svarade ”Bra. Jag är nöjd.” medans hela 44% svarade sorgliga, ”Ok, men det har varit bättre.” Jag vill att alla skickar lite tankekärlek till de stackas 6% som svarade ”Sänk mig i havet.”
Antal röster: 29 stycken.

En reaktion till “Så här tycker ni:

Kommentera