…där det stod att anställningsproceduren tagit lite tid, att det var tre superbra kandidater kvar och att jag var en av dem och att svaret kommer nästa fredag. Jag ringde och snackade med henne och om jag ska gå på magkänsla angående mina chanser att få jobbet så…nja. Hon vill åt mina redigerarskills, de andra vill nog ha mer administrativa skills. Dessutom var en av de andra tre kandidaterna redan marknadsassistent.

Jag måste meddela Johan om jag vill ha lägenheten. Det skulle jag gjort för en vecka sedan. Jag förstår att han är irriterad. Jag vill gärna ha ett ev vik på Kvällan och det vore ju bra om jag kunde anmäla mitt intresse för det nu. Om jag får jobbet måste vi flytta 60 mil, sådant tar tid att planera. Om jag inte får det måste vi ändå flytta eftersom Tibbi är tillbaks och vi bara har lägenheten till 15 oktober. Sådant tar ännu längre tid att fixa.

I värsta fall står jag snart:
1) i Sthlm med jobb utan lägenhet.
2) i Malmö med jobb utan lägenhet
eller – worst case scenario –
3) i Malmö utan varken jobb eller lägenhet.

+ att jag ju faktiskt har en sambo som också gärna vill planera sitt liv.
Hå hå jaja.

2 reaktioner till “Jag fick ett mail…

  1. Jag hade det där problemet när jag flyttade till sthlm för 6,5 år sen nu.. Fast tvärtom. En eftermiddag stod jag med tre jobb och en lägenhet på drottninggatan och jag var tvungen att bestämma mig för vilket jag jag skulle välja.Det har ju aldrig mer hänt mig igen kan jag ju iofs tala om…

Kommentera