Åååååhhh!
Jag håller på att bli helt galen av att inte kunna ge gärnet och satsa som fan på en grej. På ett jobb i en stad.
Har det ena i ena staden, men hjärtat och framtidsdrömmarna och vännerna i en annan. Jag är less på att det ena måste bli klart innan jag kan bestämma det tredje, fast innan jag kan det så måste jag…
Ja, ni fattar. Sug.

En reaktion till “Moment 22

  1. Hej!Har ev lovat bort routern alla redan o sen tror jag inte den blir bra där för den måste vara uppkopplad i minst 80% av dygnet… O internet fungerar ju si o så där ute, böter= 45 dollar:( Det är ett litet annorlunda avtal på den som gäller i 6 månader till, där man sätter undan lite av sin bandbredd och så att vem som helst kan koppla upp sig mot betalning till den som står för routern… I gengäld så surfar man gratis på alla fon-routrar över hela världen:)Kram

Kommentera