I dag har jag adopterat en apa. Han heter Grendon.

”Grendon räddades den i april, 2006. En polisman i den närliggande byn Palangka Raya hade honom tillfångatagen i en liten träbur som sitt sällskapsdjur. Tursamt nog var han vid god vigör när han omhändertogs, trots de vidriga levnadsförhållanden han varit med om. Grendon är liten och rund, ganska lik ett bowlingklot. Många ser en viss likhet mellan Grendon och Homer Simpson.
Ålder: 2,5 år
Räddad: april 2006
Favoritmat: termiter, honung
Bor: Nyaru Menteng rehabiliteringscenter, Borneo”

Vad väntar du på?
Byt ut en pizza och en öl per månad (75 spänn) mot en apa vettja!

2 reaktioner till “Monkey business

  1. Den där hemsideadressen är registrerad på en privatperson, inga organisationsuppgifter finns på sidan och dessutom är den full av särskrivningar….. Mitt tips är att du kollar upp vem som får de där pengarna i verkligheten.

  2. hahaha jag får tårar i ögonen av skratt!!! ”Grendon är liten och rund, ganska lik ett bowlingklot. Många ser en viss likhet mellan Grendon och Homer Simpson.”

Kommentera