Oh my god! Jag gjorde min första riktiga fallskärmsuppvisning i går!
Jag gjorde i och för sig inhopp på Jeanettes födelse-/inflyttningsfest förra året, men det var bara en massa hoppare och ännu fler före detta hoppare som tittade på, så det känns inte som att det gills på samma sätt.

Men åh, igår! Det var det nervösaste, roligaste, läskigaste, coolaste och adrenalinfylldaste jag någonsin har gjort.
Ungdomsbrandkårs-vm på Revinge startar i dag och vi skulle vara med på invigningen igår kväll genom att göra inhopp med alla nationers flaggor klockan 20:30. Hela 23 pers var vi. Tolv av oss hoppade från AN-2:an och de andra från Bävern.
Alla landade helt klockrent precis vid T:et, jag fixade hela tjofräset utan att trassla in mig i flaggan, det var guldgul kvällssol, mässingsorkestern spelade och valda delar av Lichtensteins befolkning kom fram till mig för att få ta ett foto tillsammans med krullet som landat deras eminenta flagga så snyggt.
Så.jävla.kul.


Rille går igenom uppvisningsplatsen på ett flygfoto över Revinge. En koncentrerad skara lyssnar.Sedan var det dags att vika ihop flaggan.
Det gick bra till slut, men det var lite si och så med flaggkunskaperna.
Hoppare 1: ”Vilken färg är uppåt på Italiens flagga?”
Hoppare 2: ”Men vad fan, har vi två flaggor från Italien?”
Hoppare 3 *Kollar på hoppare 2:s flagga* ”Nej, din är från Bulgarien.”
Toby går igenom vad man ska tänka på när man gör ett flagghopp…

…till synes oberörd av att hans flagga i brist på flagghållare såg ut som en påse skridskor.

Tre glada och skitnervösa brudar. Suz, jag och Gabbi.

Och tre glada och skitnervösa brudar till: Jenipeni, Sandra och Superelin.

Jag ska bara hoppa luftballong, helikopter och uppvisning hädanefter.
Allt annat är tråkigt.

5 reaktioner till “Me = Ms Lichtenstein

  1. Ta det lugnt med helikopterhoppen bara 😉Uppvisning är grymt kul!! Jag inledde min karriär förra året och jag vill hoppa mera sånt!! 😀

  2. Oskars komentar om hur du ser ut nu för tiden ”jävla fräsch” och ” Det måste ligga i släkten hur vi ser ut” Kram Mamma

Kommentera