Malmö imorgon: 21 grader och sol. Oj oj oj, det skulle ju varit trevlig om det inte var för den lilla petitessen att jag typ är döende. I sommarförkylning. Så fruktansvärt dumt, jag är ju liksom aldrig sjuk. Never ever. Men så fort väderleksrapportörskan börjar babbla om temperaturer över 12-gradersstrecken så bara PANG! och så får man halspest och huvudvärk och bihålemög.
Typiskt.
Nu ska jag sova. Det är liksom det folk gör vid halv 5 på morgonen. Kom hem och skrubbade tänderna och fejan och gick in i sovrummet och … vände. Det är så sjukt tråkigt att gå och lägga sig i våran stora säng alldeles allena.
Tog mina kuddar och täcket och satte litet bo i megasoffan. Å som jag älskar denna möbel, jag kan typ tänka mig att gifta mig med den och leva happily ever after.

Ok, krya på mig. God natt.

Ps: F.d edselebo: vem är du? Nyfiken blir jag och tackar för den komplimangen. Fast skriva lite oftare, jag har faktiskt 37 inlägg bara i juli och det är den 14: i dag.

2 reaktioner till “Sofa, sweet sofa!

  1. jag heter sara och är 82a. jag tror nog inte att du kommer ihåg mig men vi gick i samma skola några år. Älskade ”ett hippiebarns bekännelser”!satt och skrattade för mig själv framför datorn:)

Kommentera