Leggings, leggings, leggings. Vart man än ser.
Inte för att det är fult egentligen, jag tycker att det kan vara rätt snyggt, men det är ju så sjukt tröttsamt att alla ser likadana ut. Och så vill jag fråga alla leggingsanvändare två saker:
1) Skär dom inte in i höftfläsket på er? Det gör alla tajta saker på mig iallafall. Från strumpbyxor till underställ. Jag måste ha dom jättehögt upp för att det inte ska bli värsta överhänget. Oavsett storlek. Och det är inte så snyggt med kjolen på höften och kalasbyxorna i armhålorna. Nog för att min kroppsform ser ut som en boll med fyra pinnar i (plus huvud) men det kan väl inte bara vara jag som har det problemet?
2) Vill ni inte bli bruna om benen eller? Det är strålande sol ute. Vad gör ni den dagen ni vill gå utan leggings och har värsta smalbensbrännan? Måste gå till stranden snart, det lär ju se helt psyko ut när 300 brudar med randiga ben ligger och solar.

Knasigt.

4 reaktioner till “Om det där med leggings

  1. Jag tyder att de är skitbra grejjer, som för mig eftersom jag är kraftig så har mina lår en tendens att gnidas emot varandra när man har kjol tex, vilket inte är så skönt efter en heldag då man har som värmesår där. Så leggings är en skitbra grejj! (Så kan man ju ha dem under en tunika… så gör det inget om man böjer sig fram 😛

  2. girlfriend!jag måste hålla med förra talaren. Leggings is the shit! Dessutom har man ju inte kjolen på höften utan i midjan, där tightsen slutar (eller börjar..?)Loves it! Ses snart, med eller utan tights. So long

  3. Skämtar du?! Leggings (eller tajjts som jag brukar säga) är ju bästa grejen. Jag har inte gått barbent sen gymnasiet då jag på egen hand klippte till ett par tights efter att ha sett coola tjejer på musikfestival ha på sig sånna. År 2087 kommer jag fortfarande att bära detta underbara klädesplagg. Ännu hellre då faktiskt, när alla andra slutat och Vagina Tricot för evigt gått i graven. Idag till exempel flög min klänning, på värsta Marilynvis, upp mitt på Stortorget. Men se, tack vare tightsen så blev det en mindre fadäs istället för en större. Och det här med att raka benen, det kan man glömma bort i långa perioder. Älska tightsen./På tightsbarrikaderna, yours truly

Kommentera